Astrid Verkuijl en Eric Bakker van Bakker & Verkuijl merkenbureau:

“Isabelle heeft de feestelijke bijeenkomst met klanten en relaties rondom het 25-jarig bestaan van ons merkenbureau georganiseerd. We kijken daar met enorm veel plezier op terug en dat was ook dankzij de goede planning en organisatie. Isabelle heeft vanaf het begin meegedacht, feedback gegeven, de lijnen uitgezet en had alles onder controle. En dat ook nog op een hele plezierige, positieve en charmante manier kenmerkend voor Isabelle.”

 

Hans Wilton van Wilton Investment Services:

“Isabelle van Waesberge is Ontzorgen met een hoofdletter O! Het zijn vaak algemeenheden als: De plannen concreet maken, Getting things done! Of Wij ontzorgen u! Bij Isabelle is dit ook de werkelijkheid. Tijdens ons 10-jarig bestaan heeft zij de touwtjes in handen genomen en er persoonlijk voor gezorgd dat dit een groot succes werd. Met oog voor detail, verhoudingen, gevoel voor smaak en een gezond doortastend vermogen regelt zij alles binnen het geplande budget. Zonder haar was dit alles niet mogelijk geweest. Een aanrader!”

 

Gisela in t Veld van Dutch Master Painters:

“Isabelle is voor mij een prachtig kleurrijke vrouw. Ondernemend en inspirerend. Een mensenmens. Heel erg prettig mee te werken, te meer omdat ze zich vol inzet voor haar opdracht, aan haar afspraken houdt en ook de juiste mensen bij elkaar weet te brengen. Isabelle, weet mooie verbindingen te maken, en de juiste netwerken voor bedrijven aan te boren!! Ik vergelijk haar soms met een kunstenaar; die als geen ander kleuren weet te mengen. Ze begint Primair: rood, geel, blauw. Door deze kleuren/mensen te mengen is ze in staat prachtige secundaire kleuren te laten ontstaan… paars, groen, oranje…. ! Mede door haar empathie, is ze hier als geen ander toe in staat. Ze is praktisch maar weet haar netwerk te gebruiken als een ware alchemist. En precies op het juiste moment dé juiste verbindingen te maken. Een zeer prettig persoon, die precies begrijpt hoe ze netwerken kan verbinden en zo doen slagen”.

 

Marco van Vulpen van Breda’s Museum/Stedelijk Museum Breda:

“Als interim-directeur bij Breda’s Museum heb ik Isabelle leren kennen als een resultaatgerichte marketeer en organisator van zakelijke events, groepsarrangementen en projecten op het gebied van relatiemarketing, met een uitstekend gevoel voor hospitality, een uitgebreid netwerk bij bedrijven en service-organisaties in Breda en de Baronie en het vermogen dat om te zetten in een bloeiende praktijk van bedrijfsbezoeken aan het museum.”